Tisak i vez

Najpovoljniji tisak i vez u BiH

Tisak i vez - FIS d.o.o. Vitez

Kada je riječ o tisku i vezu promotivnih materijala, poslovne galanterije i svakodnevnih potrepština, FIS-ov Tisak i vez javlja se kao jedna od prvih asocijacija.

Sa sjedištem u Vitezu, na prometnoj i lako dostupnoj lokaciji, naše poduzeće već dugi niz godina predstavlja prvi izbor svih onih koji vode računa o vizualnom identitetu svojeg poduzeća, sportskog tima ili udruženja; ili pak svih onih koji se žele istaknuti svojim samim stilom odijevanja.

S obzirom na dugu tradiciju, posjedovanje najmodernijih strojeva, brzinu isporuke, odličnu komunikaciju s klijentima, te kvalitet usluga po prihvatljivim cijenama, možemo slobodno reći da je FIS-ov Tisak i vez drugo ime za najpovoljniji tisak i vez u Bosni i Hercegovini.

U nastavku slijedi pregled najtraženijih usluga koje nudimo:

Sitotisak

Sitotisak (screen printing) najčešće je korištena metoda tiska, posebno kada se radi o oslikavanju tekstila (majica, torbi, dječjeg programa, radnih odijela i radne opreme), te kada se radi o većoj količini naručenih proizvoda.

To je najstarija tehnika za direktni tisak na različitim vrstama materijala, kojoj su mnogi i danas ostali vjerni. Naime, boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimnu postojanost i dug vijek trajanja. Ono što je posebno karakteristično za FIS-ov Tisak i vez jeste korištenje isključivo onih boja koje posjeduju Oeko Tex certifikat.

Tisak na majicama, i općenito tisak na tekstilu jedna je od naših najvećih specijalnosti, što su svakako prepoznali brojni sportski klubovi, različite organizacije i grupe, ali i pojedinci.

Također, tisak odnosno štampa radne opreme jedan je najčešćih zahtjeva naših klijenata, a razlog tomu svakako su i vrlo povoljne cijene sitotiska.

Suvremeni strojevi/ mašine kojima se odlikuje naše poduzeće omogućuju različite varijante sitotiska, kao što je npr. reljefni tisak na tekstilu – inovacija u suvremenoj modnoj industriji. Slikovito rečeno, radi se o dvodimenzionalnoj aplikaciji koju doslovno možete osjetiti i dodirom.

Kada govorimo o sitotisku u BiH, FIS Tisak i vez se svojom dugogodišnjom tradicijom oslikavanja promotivnih materijala posebno istaknuo na domaćem tržištu, a tu su i mnogobrojni zadovoljni klijenti iz inozemstva.

Print na tekstilu

FIS Tisak i vez može se pohvaliti uporabom najnovijih tehnologija direktnog tiska na tekstilu, kao što je digitalni print na tekstilu (digital printing on textile), čiji se otisak odlikuje oštrinom i usklađenim nijansama, te je otporan na pranje i peglanje.

Kod ove vrste tiska koristimo najmodernije strojeve kao što je Kornit Breeze – printer za tekstil koji omogućava puni kolor print na tekstilu visokog kvaliteta.

Puni kolor tisak na tekstilu (full color print) karakterizira savršen kvalitet aplikacije i jasnoća slike.

Ukoliko su vam potrebne majice sa šaljivim natpisima, majice za zabavu, majice za rođendan, majice za djevojačku ili momačku večer, ili pak majice sa omiljenim likovima, onda je ovo opcija za vas.

Tampon print

Tampon print (pad printing, tampon tisak ili tampon štampa) je vrsta tiska koji se koristi u tiskarskoj industriji zbog brzine izrade, te visokih kapaciteta proizvodnje. Otisak tampon tiskom otporan je na habanje, a dodatna prednost mu je brzo sušenje, što omogućava isporuku velikih količina otisnutih materijala u kratkom roku.

FIS Tisak i vez renomirano je ime kada se radi o tampon printu i adresa je na koju se možete obratiti kada je vašem poduzeću potreban tisak na upaljače i olovke, tisak na pepeljare, tisak na sve plastične podloge općenito, ili pak tisak na keramiku.

UV print

Osim što se primjenjuje na različitim vrstama materijala, UV print ili UV štampa omogućava ispis u full color varijanti u samo jednom prolazu, te se često koristi kada se radi o malim tiražima.

UV printer, kao stroj, koristi se kada je u pitanju tisak na olovke, upaljače, rokovnike i sve vrste promo materijala, print suvenira, tisak članskih kartica i svih vrsta iskaznica, ali također i za reklamne folije ili pak izradu folija za obilježavanje poslovnih objekata.

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje (laser engraving) odnosi se na graviranje različitih površina (privjesaka, pločica za vrata, metalnih olovaka) odnosno materijala kao što su metal,staklo, keramika, koža, drvo i sl.

S obzirom da je stilsko obilježavanje poslovnih prostora danas mnogima od iznimne važnosti, svojim klijentima FIS Tisak i vez nudi čitav niz mogućnosti kako bi dekorirali svoj radni i životni prostor, i to doslovno prema vlastitim željama.

U tu svrhu nudimo i lasersko izrezivanje različitih materijala, izrezivanje pleksigasa, a tu je i neizostavna izrada šablona.

Strojni vez

Jedna od naših primarnih usluga svakako jei strojni vez (machine embroidery), i to najčešće:

  • Vez na majicama,
  • Vez na jaknama,
  • Vez na prslucima,
  • Vez na kačketima, kapama i šalovima;
  • Vez na ručnicima,
  • Vez na koži,
  • Vez HTZ opreme (zaštitne radne opreme ) i sl.
Sve na jednom mjestu

Svojim klijentima FIS-ov Tisak i vez nudi i dodatno olakšanje budući da osim samih usluga tiska i veza, kod nas na licu mjesta mogu odabrati promotivne materijale, poslovnu galanteriju i odjevne predmete na kojima žele određenu aplikaciju.

Cjelokupnu ponudu našeg promo (reklamnog) materijala, tekstila i galanterije možete pogledati u aktualnom katalogu.

Dobro nam došli!