Ostalo

Neka majica govori umjesto vas!

Neka majica govori umjesto vas!

Koliko puta ste na Facebooku ili Instagramu ugledali svoju idealnu majicu sa tako cool natpisom ili fotografijom, a koja je izgledala baš kao stvorena  za vas? A onda ste se vratili u ‘grubu realnost’  kada ste uvidjeli da je ista dostupna samo na drugoj strani planete, i to po cijeni koju može platiti samo vaša omiljena (pop, rock) zvijezda, koja je, usput, i nosi.

Globalni trend  unikatnih majica sa otkačenim natpisima i motivima uzeo je maha i na našim prostorima, gdje sve češće i češće viđamo nove brendove specijalizirane samo za  majice sa zanimljivim i poprilično neuobičajenim aplikacijama, a koje bi trebale odražavati naš karakter.

Te iste majice njihovi dizajneri  itekako dobro naplaćuju, obzirom na onu uzrečicu koja kaže da je dobra ideja  najskuplja na svijetu.

E, pa tu ovoj priči ne mora biti kraj…jer i vi možete postati zvijezda dana (pa čak i mjeseca, ili godine!) sa aplikacijom koju vi želite,  i to u mnogo  jeftinijijoj varijanti!

Neka majica govori umjesto vas!

Dakle… mislimo da je došlo pravo  vrijeme da iskoristite sve one nevjerojatne mogućnosti  koje nudi FIS-ov Tisak i vez!

Bilo da želite čitavu seriju otkačenih majica za vašu djevojačku ili momačku večer, sportski klub ili nešto treće, ili tek  jednu, unikatnu majicu koju ćete ljubomorno čuvati samo za sebe, FIS-ov Tisak i vez će se pobrinuti da realizira vašu ideju do najsitnijih detalja.

Uz pomoć  modernih strojeva koji  omogućuju aplikacije na različitim materijalima, u više boja  odnosno nijansi, te sa odličnom rezolucijom,  do majice iz snova doći ćete brzo i lako!

Inače, posljednji  svjetski hit svakako su natpisi na odjeći koji su otišli korak iznad.

Dakle, osim sada već klasičnih printova, na majice se izrađuju personalizirane poruke. Odnosno, sada i vi možete biti kreativac tako što ćete sami odrediti naziv poruke, font, veličinu iste, kao i način izrade.

Kako je ljeto je vrijeme vjenčanja i proslava djevojačkih i momačkih zabava ili zaruka, svoju „oproštajnu večer“ možete pretvoriti u ludi party tako što ćete ponijeti kupaći sa natpisom “Bride” ili “Just Married”.

Neka majica govori umjesto vas!

Majice s printom pravi su način da budete originalni, a pomoću njih, svijetu (ili osobi koja vam se sviđa!) prenosite poruku koju želite, bez da ju morate izgovoriti (što je često, neugodnija varijanta).

Stoga, iskoristite ovo ljeto i ostavite dojam (uz malu pomoć FIS-ovog tiska, naravno!)

Related Posts