Ostalo

FIS Tisak i vez – Novi, brži i moderniji tisak!

Tisak i vez - FIS d.o.o. Vitez

Specijalizirani odjel Tisak i vez u sklopu prodajnog centra FIS u Vitezu, vodeće je ime kada se radi o izradi promotivnih materijala i poslovne galanterije.

Ovo poduzeće i dalje vjerno prati svjetske trendove, te ide ukorak s novim tehnologijama printa, a dokaz tomu je i nabavka novog Flatbed LED UV stroja koji omogućava iznimnu brzinu tiska, te fleksibilnost i vrhunski kvalitet boja.

Novi UV stroj specijaliziran je za kvalitetno i brzo oslikavanje reklamnih materijala, i to onih najčešće traženih, poput upaljača, olovaka, privjesaka i rokovnika.

Prateći suvremene zahtjeve tržišta, ali i specifične zahtjeve svojih klijenata, FIS-ov Tisak i vez dodatno je obogatio svoju ponudu još većim brojem promo (reklamnih) proizvoda, poslovne galanterije, aksesoara, te posuđa i suvenira.

U skladu s povećanjem kapaciteta tiska, FIS je za svoje klijente pripremio promotivne i akcijske cijene reklamnih materijala, te posebne ljetne popuste na usluge tiska i veza, sve do samog kraja sezone.

No, odlična ponuda i jedinstvene mogućnosti ne odnose se isključivo na poduzeća i sportske timove, nego su prilagođene i svakom klijentu kao pojedincu.

Naime, FIS-ov Tisak i vez nudi osobito povoljne cijene proizvoda i usluga kada se radi o unikatnim, zanimljivim i kreativnim poklonima, suvenirima, i popularnim T-shirt majicama sa natpisima i aplikacijama po želji kupca.

Otkrijte naše nove mogućnosti, posjetite nas i pogledajte našu novu ljetnu, i nadasve povoljnu ponudu!

Dobro nam došli!

Related Posts