Editorijali

Poslovni identitet – dar uspješnih!

Poslovni identitet - dar uspješnih!

Kraj godine sve je bliže, pripreme za blagdane već su lagano započele, a s njima i svi planovi za nadolazeću, novu godinu.

I dok obitelji pripremaju poklone za svoje bližnje, tako i poduzeća, poput velikih obitelji, uveliko rade na pripremi darova za svoje suradnike, partnere i klijente; a kraj godine koriste i za pripremu novih reklamnih materijala s kojima će, u velikom stilu, ući u novu godinu i nove početke koje ona donosi.

Svako ozbiljno poduzeće, pa i ono najmanje, svjesno je značaja kvalitetnih reklamnih materijala, i samog vizualnog identiteta svoje firme, te isto tako i značaja poslovnih darova za suradnike.

Pri tome, bitno je imati u vidu razliku između reklamnog materijala i poslovnog dara. Poslovnim darom izražavamo zahvalnost, naklonost, darujemo ga „od srca“, dok s reklamnim materijalom prije svega imamo za cilj promociju vlastitog poduzeća, a to dvoje svakako nije isto.

Poslovni darovi, naime, govore više od riječi. Predstavljaju svojevrstan znak pažnje, a kroz njega poslovnim partnerima šaljemo poruku o sebi i svojoj kompaniji.

Ukoliko ste odlučili da vaše poslovne partnere obradujete poklonom ili pak želite ‘osvježiti’ svoj reklamni materijal, kao idealno rješenje tu je poslovna galanterija, i to ne bilo kakva  – već upravo onakva kakvu nudi FIS Tisak i vez: elegantna, moderna, funkcionalna – i što je najznačajnije – dostupna po iznimno prihvatljivim cijenama.

U nedostatku kreativnih ideja pomoći će vam naša šarolika ponuda, prilagođena svim ukusima – od kvalitetnih kemijski olovki, profinjenih etua za vizit kartice, futurističkih  boca i čaša, pa sve do termo majica i drvenih suvenira.

U posljednje vrijeme sve su popularniji ekološki i domaći proizvodi. FIS-ov Tisak i vez upravo promovira ekološku osviještenost koristeći aplikacije bez štetnih kemikalija.

Majice, košulje, jakne i prsluci renomiranih brendova kao što su Fruit Of The Loom  i Russel Europe poznati su po svojim prirodnim materijalima, kao i finim, jednostavnim krojevima, što ih čini idealnim ‘podlogama’ za sve vrste aplikacija. Moderne Russel Europe vjetrovke iz najnovije zimske kolekcije odoljet će svim vremenskim (ne)prilikama.

Poslovni identitet - dar uspješnih!

Poslovni identitet – dar uspješnih!

Bilo da želite luksuzni logo na upaljaču ili rokovniku, savršeni vez na odjevnim komadima ili pak unikatnu blagdansku aplikaciju na darovima.. .samo je jedna prava destinacija: FIS-ov Tisak i vez, koji vam omogućuje ne samo da si prepustite mašti na volju, već i da željeno dobijete u vrlo kratkom roku.

Za svaku vrstu aplikacija našim klijentima  nudimo nebrojene mogućnosti i najnovije metode poput laserskog graviranja ili UV printa.

Iskoristite FIS-ove jedinstvene popuste promotivnih materijala i uredske galanterije, istaknite se i spremni krenite u nove poslovne pobjede!

FIS Tisak i vez – Aktuelnu ponudu pogledajte u našem novom “Promo 2017” katalogu.