S ciljem zadovoljenja potreba i očekivanja svojih kupaca, FIS-ovo poslovanje predano je ustrajnosti na kvaliteti, sigurnosti asortimana i stalnom investiranju u nove proizvodne tehnologije.

CERTIFIKAT ISO 9001

ISO 9001 certifikat dokazuje da je sustav upravljanja kvalitetom u proizvodnji namještaja usklađen prema najboljoj praksi i pruža sigurnost i saznanje da su primijenjeni svi potrebni interni procesi u posvećenosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. FIS posjeduje i posluje u skladu sa standardom ISO 9001:2015. Usvajanjem Certifikata ISO 9001 i FIS je dobio prepoznatljiv znak tvrtki koje u svom poslovanju posebnu pozornost posvećuju kvaliteti svojih proizvoda i usluga.

CERTIFIKAT OEKO-TEX 100

Oeko-Tex je znak za kvalitetan tekstilni proizvod izrađen bez sastojaka koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje. Svaki proizvod je testiran od strane nezavisnih europskih istraživačkih instituta i pažljivo analiziran prema unaprijed utvrđenim kriterijima. Oeko-Tex certifikat na Fisovom proizvodu znak je kupcu da je proizvod odobren od strane nadležnih institucija, odnosno da ne sadrži boje i ostale sastojke koji mogu biti opasni po ljudsko zdravlje.Oekotex 100 znak nalazi se na Fisovim GS čarapama i dječijoj odjeći Anbinni.

ZLATNA MEDALJA ZA KVALITET NAMJEŠTAJA AMBYENTA

Prestižna QUDAL – QUality meDAL, tržišno je mjerilo najviše razine kvaliteta i dodjeljuje se isključivo na temelju iskustva i mišljenja samih potrošača.

Bosanci i Hercegovci su pitani koji bi proizvod kupili ako imaju neograničenu količinu novca, a ako bi bili vođeni isključivo kvalitetom proizvoda.

Na pitanje: “Navedite naziv proizvođača namještaja koji po vašem ličnom iskustvu nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu” većina ispitanika odgovorila je sa “Ambyenta”.

Obzirom da je važan dio naše poslovne strategije kod kreiranja i proizvodnje namještaja, praćenje i ispunjavanje želja i potreba naših kupaca, ovo priznanje smatramo izuzetno vrijednim.

Hvala Vam na povjerenju.