Srebrni certifikat bonitetne izvrsnosti za poduzeće FIS

Srebrni certifikat bonitetne izvrsnosti za poduzeće FIS

Poduzeće FIS d.o.o. ovogodišnji je nosilac Srebrnog certifikata bonitetne izvrsnosti- potvrde uspješnosti na temelju ostvarenih rezultata u proteklom i prognoziranih planova poslovanja u narednom periodu.

Certifikatom se potvrđuje financijska odgovornost i izuzetna uspješnost u rukovođenju procesima rizika, investicijskim ulaganjima i upravljanja kapitalom.
Certifikat bonitetne izvrsnosti je međunarodno priznato priznanje kojim nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje poslovnih partnera, jer potvrđuju da su odgovorna, ozbiljna i kvalitetno vođena poduzeća sa kojima vrijedi poslovati.

Priznanjem bonitetne izvrsnosti poduzeće FIS osnažuje svoj status modernog bosanskohercegovačkog poduzeća utemeljenog na stabilnom i održivom razvoju poslovanja.

FIS i Ambyenta dobitnici Best buy Award 2023/24

FIS i Ambyenta dobitnici Best buy Award 2023/24

FIS i Ambyenta dobitnici su prestižnog priznanja Best buy Award za 2023./2024. godinu, kojeg dodjeljuje renomirana švicarska organizacija ICERTIAS na osnovu istraživanja tržišta, a u skladu s međunarodno priznatim metodama.

Priznanje Best buy Award 2023/24 za najbolji omjer cijene i kvalitete za poduzeće FIS u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice te za Ambyentu u kategoriji proizvođač namještaja, dokaz je da su kupci te šira javnost ocijenili FIS i Ambyentu kao apsolutne lidere kada je riječ o ponudi najbolje vrijednosti za novac na bosanskohercegovačkom tržištu.

Međunarodno priznati simbol kvalitete i pristupačnosti Best buy Award 2023/24 dobiven na temelju mišljenja i ocjene kupaca, potvrđuje stratešku opredjeljenost FIS-a i Ambyente u pružanju izvrsnih proizvoda i usluga po poštenoj cijeni.

FIS br.1 u najboljem korisničkom odnosu s potrošačima – Potvrđen prijatelj kupaca

Vođeni željom da kupovinu učinimo čistim užitkom i da kupac uvijek bude u centru naših interesovanja,stvorili smo ambijent u kojem su Fisova ponuda, cijene i usluge od eminentnih svjetskih organizacija dobile izvrsne ocjene i pozivnicu u društvo najboljih.

U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend, pristupilo je i Poduzeće FIS d.o.o.potvrdivši time iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim kupcima.

Kako se prestižna medalja “ Jer mi cijenimo svoje kupce “ dodjeljuje samo onima koji nude provjereno vrhunsko iskustvo pri pomoći potrošačima u lakšem i bržem pronalaženju vrijednih tvrtki, proizvoda i usluga, tim smo zadovoljniji, jer za nas je kupac zaista u središtu interesovanja i to je temelj naše uspješnosti.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, FIS d.o.o. se obavezao u svom poslovanju i nadalje stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog kupca, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno, te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, podršku i općenito- najvišu razinu kvalitete.

Ambyenta - najkvalitetniji namještaj u BiH

Ambyenta – najkvalitetniji namještaj u BiH

Prestižno priznanje QUDAL – QUality meDAL 2015, mjerilo ko na tržištu nudi najvišu razinu kvaliteta i temeljena isključivo na iskustvima i mišljenjima samih potrošača, potvrdila je kvalitetan razvoj i poznatost brenda Ambyenta na bh. tržištu.

Best Buy

FIS JE SHOPPING CENTAR S NAJBOLJIM OMJEROM CIJENE I KVALITETA U BiH ZA 2014 godinu!

Best Buy AwardTo je rezultat recentnog Best Buy Award istraživanja švicarske kuće ICERTIAS u Bosni i Hercegovini provedenog u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provođenje tržišnih i društvenih istraživanja koje su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Evropsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Na postavljeno pitanje: “Navedite naziv shopping centra koji po vašem ličnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu”, najveći broj ispitanika odabrao je FIS.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive shopping centara koji, prema njihovom iskustvu, ili iskustvu i mišljenju njima bliskih osoba, nude najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu.

SUPERBRANDS ZA 2011/2012.GODINU.

Na svečanoj ceremoniji Organizacije Superbrands održanoj 31. oktobra u Sarajevu, FIS je osvojio vrijedno priznanje Superbrands za 2011/2012. godinu. FIS je tako potvrdio snagu i kvalitet svog branda, te prepoznatljivost i emocionalnu povezanost sa svojim potrošačima.

Ekspertno vijeće sastavljeno od poslovnih i marketinških stručnjaka, predstavnika medija, marketinških agencija, te priznatih članova akademskih institucija i više od 20.000 potrošača, birali su najbolje brandove iz Bosne i Hercegovine, u 27 različitih kategorija. Fisovi dobri poslovni rezultati, kontinuirano ulaganje u razvoj distributivne mreže i unapređenje poslovanja, svakodnevno razumijevanje potreba kupaca, te društveno odgovorno poslovanje, doprinijeli su da FIS postane Superbrands u oblasti trgovine.

KUPUJMO I KORISTIMO DOMAĆE

Potvrda kvaliteta i usvajanje postavljenih tržišnih standarda znak je “Kupujmo i koristimo domaće“ koji se od 2011. godine nalazi i na FIS-ovim robnim markama. Pridruživanjem obitelji domaćih proizvođača, FIS daje konkretan doprinos jačanju bh. ekonomije, podršku otvaranju novih radnih mjesta i zajedničkom, kvalitetnom nastupu na novim tržištima.

„POSLODAVAC GODINE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U BIH 2010„

U duhu dobre prakse poslovanja, koja osobama s invaliditetom omogućava jednak pristup ekonomskim mogućnostima ali i skreće pozornost društva na problematiku ove društvene kategorije , FIS je u proteklih nekoliko godina u kontinuitetu uposlio 50 osoba s invaliditetom.

Riječ je o projektu trajnog zbrinjavanja osoba s invaliditetom, koji u skladu s zdravstvenim mogućnostima i sklonostima svakog od njih, omogućava da žive od svog rada, stječu samopouzdanje i ravnopravno učestvuju u razvoju zajednice.

Za primjenu principa integracije osoba s invaliditetom u svom radu i poslovanju FIS je 2010. godine dobio nagradu “Poslodavac godine” u kategoriji velikih poduzeća, a Specijalno priznanje u istoj kategoriji 2011. godine.