Objave iz medija

FIS prvoplasirani u svojoj djelatnosti

FIS prvoplasirani u svojoj djelatnosti

100 najvećih u BIH

U Sarajevu je po 33. put održana manifestacija “100 najvećih u BIH“ na kojoj su dodijeljena priznanja najuspješnijim kompanijama u BIH,prema rezultatima poslovanja u 2019.godini.

Za organizatora događaja Poslovne novine, analizu poslovanja velikih, srednjih i malih kompanija i ove godine uradila je bonitetna agencija LRC iz Sarajeva.

I ovoga puta kompanija FIS je prva u BIH po prihodu u djelatnosti ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavnicama u 2019.godini.

Na upriličenoj svečanost priznanje je primio predsjednik Uprave poduzeća FIS d.o.o. Zoran Maros.

”Ostati u društvu najboljih kompanija u BiH je veliki poslovni izazov na koji smo uspješno odgovorili . Naravno, svako priznanje pa i ovo, istovremeno je i obaveza da se i dalje maskimalno trudimo,posebno sada u vrijeme pandemije i otežanih uslova za privređivanje”-zjavio je Maros.

FIS prvoplasirani u svojoj djelatnosti

Kako su istakli organizatori,u vrijeme kada se svjetska, regionalna i domaća ekonomija suočavaju sa izazovima u poslovanju uzrokovanim pandemijom covid-19, bitnije je nego ikada vratiti u fokus bh. privredu i predstaviti pozitivne primjere kompanija, koje su uspjele prilagoditi svoj model poslovanja, kako bi prevazišle krizu i postigle izvrsne poslovne rezultate.