Editorijali

Svakodnevna udobnost

Muškarci sa stilom znaju kako se zaštititi od niskih temperatura, a da pritom i dalje izgledaju moderno i modno osviješteno. U ovom slučaju, to podrazumijeva pomno odabrano (zimsko) donje rublje i cool ‘kućne aksesoare’ poput dobrog ogrtača i/ili kvalitetnih papuča.

Stilski muški kućni ogrtač nekada je čak bio znak višeg statusa, te odijevni komad kojeg su nosili uglavnom lordovi, umjetnici ili pak važni muškarci sa titulom ‘sir’. Iako se nažalost, s vremenom, običaj nošenja finog kućnog ogrtača izgubio, u posljednje vrijeme ovaj se trend vratio na velika vrata.

DIZAJNERSKA KOLEKCIJA


Za vas smo ovaj put odabrali nekoliko primjeraka kvalitetnog i modernog rublja i aksesoara koji će vam pružiti maksimalnu udobnost i zagrijati vas tijekom hladnih mjeseci.

FIS KOLEKCIJA

Ovi primjerci rublja replike su kultnih komada kakve proizvodi Calvin Klein ili primjerice, Hugo Boss – udobne i rastezljive potkošulje dužih rukava, te sportski setovi i cool bokserice od glatkih materijala.


I na kraju – za još topliju atmosferu u muškom stanu tu su i tzv. manly candles ili „mandles“ – svijeće s mirisom tipično „muških“ nota poput borovine, sandalovine, duhana, bergamota, pačulija ili pak mirisom – knjižnice!

Pronađite svoje alternative u najbližem FIS prodajnom centru!