mar.01

Predstavljamo novu kolekciju 2018

Predstavljamo novu kolekciju 2018

Miješani stilovi za nju i njega …

Ukoliko ste u potrazi za najnovijim modelima – na pravom ste mjestu

Sigurno se sjećate ogromnog interesovanja prema hypea trendu koji i dalje osvaja srca velikih ljubitelja modne scene i trendova. Riječ je o talijanskoj kolekciji, tačnije dizajnu po uzoru na velike modne kuće poput Chloe. Raznovrsni asortiman će oduševiti najsmjelije ljubitelje modnih kombinacija koje ostavljaju pečat jake i samouvjerene osobe.

Tako će zasigurno i ove sezone biti popularan novitet u nešto sasvim drugom izdanju, proljetne gležnjače sa zakovicama koje postaju brzorastući trend. Kombinacijom uz suknju ili jeans definitivno sva pažnja posmatrača bit će Vaša.

Također, ne smijemo zaboraviti da je jedan od najisplativijih trendi komada ove sezone haljina. Bez obzira što haljine imaju veliku ulogu u svim sezonama, za proljeće i ljeto se pretvaraju u najpoželjniji komad sezone.

Haljina sa rukavima na volane nikada nije izašla iz mode jer je lagana za kombinovanje različitih stilova. Bio ležerni ili poslovni, ovaj komad najbolje ističe Vašu figuru u večernjem izdanju ukoliko želite ostaviti jasnu poruku.

Sa druge strane, u proljetnoj FIS kolekciji muškarci itekako mogu uživati u pregršt casual komada odjeće kao i u onim za poslovne sastanke.

Ključne boje ovog proljeća su: teget i svijetlo plava, puder roza i baby zelena

Dragi šopingholičari, budite kreativni i učinite svoj stil prepoznatljivim u talijanskom izdanju.

Chi ama, crede. – Ko voli, taj vjeruje.