mar.01

Predstavljamo novu kolekciju 2018

Predstavljamo novu kolekciju 2018

Miješani stilovi za nju i njega …

Ukoliko ste u potrazi za najnovijim modelima koje oduvijek tražite, na pravom ste mjestu.

Sigurno se sjećate ogromnog interesovanja prema hypea trendu koji i dalje osvaja srca velikih ljubitelja modne scene i trendova. Riječ je o talijanskoj kolekciji, tačnije dizajnu po uzoru na velike modne kuće poput Chloe. Raznovrsni asortiman će oduševiti najsmjelije ljubitelje modni kombinacija koje ostavljaju pečat jake i samouvjerene osobe.

Tako će zasigurno i ove sezone biti popularan novitet u nešto sasvim drugom izdanju (proljetne gležnjače sa zakovicama) koje postaju brzo rastući trend. Kombinacijom uz suknju ili jeans definitivno sva pažnja posmatrača biti će Vaša.

Takođe, ne smijemo zaboraviti da je jedan od najisplativijih trendi komada ove sezone haljina. Bez obzira što haljine imaju veliku ulogu u svim sezonama, za proljeće i ljeto se pretvaraju u najpoželjniji komad sezone.

Haljina sa rukavima na volane nikada nije izašla iz mode jer je lagana za kombinovanje različitih stilova, bio ležerni ili poslovni ovaj komad najbolje ističe Vašu figuru u večernjem izdanju ukoliko želite ostaviti jasnu poruku.

Sa druge strane, u proljetnoj FIS kolekciji muškarci itekako mogu uživati u pregršt casual komada odjeće kao i u onim za poslovne sastanke.

Ključne boje ovog proljeća su: teget plava, sv. plava, puder roza i baby zelena.

Dragi šopingholičari, budite kreativni i učinite svoj stil prepoznatljivim u talijanskom izdanju.

Chi ama, crede. – Ko voli, taj vjeruje.