Editorijali

Nova kolekcija – za sezonsko osvježenje u vašem ormaru

Nova kolekcija - za sezonsko osvježenje u vašem ormaru

Drage dame, u FIS-u vas očekuje nova kolekcija! Kolekcija vam nudi elegantne ali i komade koji su pogodni za svaku priliku.

Elegancija: Sezona donosi kombinaciju klasičnih elemenata koji su istovremeno sofisticirani i trendi. Haljine koje prate liniju tijela, bluze sa zanimljivim detaljima su samo neki od izbora koji će vas oduševiti.

Savršena silueta: Nova kolekcija u FIS prodajnim centrima nudi komade uz koje ćete istaknuti svoju figuru. Ako volite naglasiti struk, tu su haljine s remenom ili krojevi koji prate liniju tijela. Za dame koje preferiraju udobnost, dolaze i komadi poput širokih hlača visokog struka koje će vam pružiti elegantan izgled uz maksimalnu udobnost.

Lepršavost u svakom pokretu: Kolekcija je obogaćena laganim materijalima poput svile i viskoze koji će vam omogućiti slobodno kretanje i istaknuti vašu ženstvenosti. Lepršave haljine i bluze su idealan izbor za tople proljetne dane i ljetne večeri.

Za svaku priliku: Bez obzira da li idete na posao, večeru s prijateljima ili romantičnu večeru, nova kolekcija u FIS prodajnim centrima ponudit će vam pravi izbor za besprijekoran izgled. Kombinirajte jednostavne komade za dnevni outfit, dok za posebne prilike birajte elegantne haljine ili odijela koja će istaknuti vašu osobnost.

Ne propustite priliku da obogatite svoj ormar elegantnim i novim komadima iz proljetne  kolekcije u FIS prodajnim centrima. Posjetite nas već danas i pronađite svoj savršeni outfit za sezonu 2024. godine!