jun.14

Neka Vaša ideja bude naših strojeva djelo!

Tisak i vez - Kormit

TISAK I VEZ 

Neka Vaša ideja bude naših strojeva djelo!

Kompanija FIS, sa sjedištem u Vitezu, tijekom svog 24-ogodišnjeg poslovanja istaknula se u poslovnom svijetu kao društveno-odgovorna kompanija i kompanija koja ulaže u rast i razvoj vlastitih materijalnih resursa, kao i
uposlenog osoblja.

U sklopu FIS-ove ponude roba i usluga veoma je značajna usluga Tiska i veza, posebno specijaliziranog odjela koji je od vremena svog osnivanja, do današnjeg dana prošao kroz eminentan rast i razvoj, te danas čuva dignitet najopskrbljenijeg ponuđača iz oblasti ovih usluga.

 

U FIS-ovom odjelu Tiska i veza nalaze se najsuvremenije mašine u grupaciji po 6 karakteristika, i to sljedećim redom: tampon tisak, laserska gravirka, UV print, printeri za tekstil, vez mašine te sito tisak za tekstil. U spektru ponude Tisak i vez nudi izradu mnoštva kvalitetnog i prezentnog materijala zainteresiranim klijentima. U današnjem poslovnom, modernom svijetu promotivna ili marketing kampanja, poslovna strategija postali su nezamislivi bez promotivnog materijala. No, bilo da se radi o poslovnoj strategiji, biznis poduhvatu, ili pak želji da se istaknete iz mase i nekoga darujete personaliziramim predmetom, sa jakim osobnim pečatom FIS-ov tisak i vez nudi bogatstvo i raznolikost ponude.

 

 

tisak i vez-mašina

Bogato opremljenoj radionici FIS-ovog Tiska i veza dopremljen je još jedan stroj – Tampoprint. Tampoprint je dvobojni stroj za tamponski tisak njemačkog, istoimenog proizvođača. Odlikuje ga višestruki tisak, vezni hod, kao i brzina, što znači da u jednom satu ovaj stroj može „urediti“ 500 promotivnih upaljača. Tampoprint može raditi na radnim površinama kao što su: plastika, keramika, koža i skaj. .

masina-tampoprint

Tijekom godina razvoja Tisak i vez je izrastao u prepoznatjivog poslovnog partnera koji se izdvaja po raznovrsnosti, kvalitetu, aktualnosti robe sa kojom nastupa pred svojim kupcima. Prateći trendove, uvijek moderan i korak ispred, a opet tako mladalčki hrabar i odvažan da u vremenu gospodarske krize investira u skupocjene suvremene mašine, kako bi se još više približio svojim klijentima na najbolji mogući način. Visoko obučeno osoblje iz Tiska i veza smatra kako će Tampoprint doprinijeti sveukupnom radu poslovnice, te samim tim i očuvanju kvalitete ponude koja podrazumijeva maloprodaju i veleprodaju.

 • Raznolikost ponude:– Reklamne, korporacijske, logotip majice, ili majice sa osobnim pečatom ili šaljivom porukom– Ručnici za plažu, hotele, sa željenim fontom i bojom slova
  – Radna odijela i kačkete po želji
  – Sjedalice za stolice
  – Sportska oprema
  – Zastave
  – Rokovnici
  – Košulje
  – Kravate
  – Graviranje na olovkama, privjescima, staklu, metalu, keramici, koži, drvetu
  – Bogat izbor personaliziranog drveta, suvenir kao i navijačkog programa

Ponuda izrade reklamnih materijala po želji podrazumijeva poseban pristup prema svakom klijentu ponaosob, sa težnjom da njegovi zahtjevi budu saslušani i obrađeni na poseban način te s posebnom pažnjom. FIS-ov tisak i vez se kroz dugogodišnje poslovanje dokazao kao veoma pozdan, odgovoran i siguran klijent za suradnju, pa su tako usluge FIS-ovog tiska i veza prepoznale i potražile mnoge regionalne i domaće kompanije; Sarajevska i Tuzlanska pivara, Sarajevski kiseljak, Stock bh, Franck, Ledo, Jami, medijska kuća PINK BH te mnogi drugi.

Imate klasični zahtjev za izradu promotivnog materijala ili pak želite iskazati vlastitu osobnost prilikom darivanja
voljene osobe? Niste sigurni što biste željeli na početnu stranu poslovnog rokovnika? Kako urediti suvenir?
Što napisati na ured? Neka Vaša ideja bude naših strojeva djelo!
Kreativnu stvarnost i ideje pretvaramo u gotove i prepoznatljive proizvode. Svaki Vaš zahtjev bit će saslušan i obrađen na poseban način te sa posebnom predanošću poslu.
Klijenti svoje zahtjeve, ideje i pitanja mogu poslati na e-mail:tisak@fis.ba ili pak kontaktirati na broj: 030/715-581