Trgovački centri FIS su kroz «Klub potrošača» okupili brojnu obitelj od blizu 160.000 kupaca koji uz potrošačku karticu imaju mnogo veći užitak kupovine. Uz stalne popuste pri kupovini i nagradnu igru, za njih pripremamo brojna iznenađenja.

Korištenje EXTRA kartice omogućava jeftiniju kupovinu za 4% u hipermarketu i 5% na ostalim odjelima. Popust Kluba potrošača ne odnosi se na robe koje su na akcijskom i sezonskom sniženju, robe sa trajno niskom cijenom i rasprodaji.

U klub potrošača mogu se učlaniti sve punoljetne osobe. Potrebno je da popunite obrazac za učlanjenje koji možete pronaći u našim centrima.

FEDERACIJA BIH

Extra kartica


Svoju EXTRA karticu možete napraviti u Vama najbližem Prodajnom centru FIS!

Najveća ponuda na jednom mjestu i jedinstven pristup u kojem se udružuju kupovina, zabava, rekreacija ,druženje i razonoda u slobodno vrijeme, razlozi su zbog kojih je FIS mnogima omiljeno mjesto i prvi izbor u kupovini. Postanite i Vi član Kluba potrošača FIS i uživajte u pogodnostima kupovine.

REPUBLIKA SRPSKA

Potrošačka kartica FIS

Klub potrošača


Velika familija Kluba potrošača FIS, stvorena je na čvrstim temeljima desetogodišnjeg uzajamnog povjerenja i zadovoljstva u kupovini. EXTRA bonus potrošačka kartica i automatsko prikupljanje bodova na Vašem osobnom kontu, kupovinu će učiniti još korisnijom i zabavnijom. Pozivamo sve svoje vjerne kupce da EXTRA bonus karticu besplatno, brzo i jednostavno, preuzmu na info pultovima naših trgovačkih centara.