Što je to klub potrošača?

Trgovački centri FIS su kroz «Klub potrošača» okupili brojnu obitelj od blizu 100.000 kupaca koji uz potrošačku karticu imaju mnogo veći užitak kupovine. Uz stalne popuste pri kupovini i nagradnu igru, za njih pripremamo brojna iznenađenja.

Korištenje EXTRA kartice omogućava jeftiniju kupovinu za 4% u hipermarketu i 5% na ostalim odjelima. Popust Kluba potrošača ne odnosi se na robe koje su na akcijskom i sezonskom sniženju, robe sa trajno niskom cijenom i rasprodaji.

U klub potrošača mogu se učlaniti sve punoljetne osobe. Potrebno je da popunite obrazac za učlanjenje koji možete pronaći u našim centrima.

FEDERACIJA BIH

Potrošačka kartica FIS

Extra kartica


Svoju EXTRA karticu možete napraviti u Vama najbližem Prodajnom centru FIS!

Najveća ponuda na jednom mjestu i jedinstven pristup u kojem se udružuju kupovina, zabava, rekreacija ,druženje i razonoda u slobodno vrijeme, razlozi su zbog kojih je FIS mnogima omiljeno mjesto i prvi izbor u kupovini. Postanite i Vi član Kluba potrošača FIS i uživajte u pogodnostima kupovine.

REPUBLIKA SRPSKA

Potrošačka kartica FIS

Klub potrošača


Velika familija Kluba potrošača FIS, stvorena je na čvrstim temeljima desetogodišnjeg uzajamnog povjerenja i zadovoljstva u kupovini. EXTRA bonus potrošačka kartica i automatsko prikupljanje bodova na Vašem osobnom kontu, kupovinu će učiniti još korisnijom i zabavnijom. Pozivamo sve svoje vjerne kupce da EXTRA bonus karticu besplatno, brzo i jednostavno, preuzmu na info pultovima naših trgovačkih centara.