Uživajte u 6 mjeseci* glatke kože bez dlačica

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige, naš najsnažniji IPL uređaj, dizajniran je za lako i ugodno iskustvo korištenja kod kuće. Jedinstveno zaobljeni, inteligentni nastavci savršeno prate oblik tijela i prilagođavaju programe tretmana za svako područje tijela.

8 razloga zašto trebate odabrati Philips Lumea Prestige
6 mjeseci* glatke kože bez dlačica

Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima

IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice, potičući prelazak folikula dlake u fazu mirovanja. To za posljedicu ima postepeno smanjenje količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Tretman za sprječavanje ponovnog rasta dlačica siguran je i nježan, čak i na osjetljivim područjima. Lumea tvrtke Philips klinički je testirana i razvijena u suradnji s dermatolozima kako bi osigurala jednostavan i učinkovit tretman kod kuće.

Objektivne studije dokazuju uklanjanje dlačica do 92 % nakon ovih tretmana**. Prva četiri tretmana obavite svaka dva tjedna, a sljedećih osam tretmana svaka četiri tjedna. Nakon 12 tretmana možete uživati šest mjeseci u glatkoj koži bez dlačica*.

Vaše je tijelo jedinstveno. Pa biste sa svojom kožom, oblinama i konturama trebali i postupati na jedinstven način. Nastavci za cijelo tijelo aparata Lumea oblikovani su tako da savršeno pristaju svakoj oblini, a programi su prilagođeni za svako područje tijela. Prozori za tretiranje osmišljeni su za maksimalno povećanje doticaja s vašom kožom kako bi osigurali da svjetlost ne pobjegne te tako omogućili učinkovite i nježne tretmane čak i na delikatnim ili osjetljivim područjima.

Za koje tipove kože je Lumea pogodna
Postupak korištenja Lumea Prestige IPL uređaja

Philips Lumea IPL uređaji