OSNOVNI PODACI

FIS - Osnovni podaci

Vođeni željom da kupovinu pretvorimo u čisti užitak i da na jednom mjestu ponudimo sve, otvorili smo prodajne centre FIS-a širom BIH i dospjeli na tržište Evrope.

Za nas, kupac je u središtu svega i upravo je to ključ našeg uspjeha. Krenuli smo iz male obiteljske tvrtke i prvenstveno poštujući kupca-njegove želje i potrebe, uz jasnu viziju razvoja i neskrivenu ambiciju da iskoristimo vlastite kapacitete i mogućnosti, sa ponosom možemo reći da smo danas jedan od vodećih domaćih prodajnih lanaca.

Naše strateško opredjeljenje da, uz prodaju,pokrenemo i razvijemo proizvodnju namještaja i tekstila i tako plasiramo vlastite robne marke, pokazalo se više nego opravdano. Kroz tri decenije rada postali smo autentičan bosanskohercegovački brand.

LJUDSKI POTENCIJALI

FIS danas upošljava više od 3000 djelatnika i taj broj kontinuirano raste. Naša snaga je u ljudima – visokomotiviranom i inovativnom menadžmentu i educiranim, profesionalnim i kreativnim zaposlenicima koji čine savršen tim za postizanje strateških ciljeva i realizaciju poslovne politike.

Svjesni svoje pokretačke snage ostajemo na trajnom opredjeljenju da mladim, obrazovanim kadrovima svih profia pružimo mogućnost za posao u dinamičnom i prosperitetnom okruženju u domaćoj kompaniji.