FIS - Brend Ambyenta

Ambyenta

Poduzeće FIS d.o.o., osnovano prije 21 godinu, sredinom 2005.-te počelo je s proizvodnjom namještaja. Krajnje ozbiljnim pristupom i početnim ulaganjem od 10 milijuna eura u pokretanje proizvodnje i vrhunsku tehnologiju, proizvodne i skladišne prostore s infrastrukturom i mehanizacijom, educiranje radne snage, kvalitetan repromaterijal i moderan dizajn, zadovoljeni su eko i ostali standardi potrebni za izlazak i na inozemno tržište.

FIS - Brend Anbinni

Anbinni

Marka odjeće za bebe koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. U svom asortimanu nudimo bebi i dječju garderobu, opremu za krevetiće i bebi posteljine koje se mogu naći u prodajnim centrima FIS i kod naših distributera. Iz sezone u sezonu nastojimo pratiti modne trendove, vodeći računa o vrsti i kvaliteti materijala koji koristimo u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim našim proizvodima vrlo su postojani, a svi materijali koje koristimo imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti.

FIS - Brend GS

GS

Kompanija FIS je 2000. godine na tržište plasirala liniju čarapa GS. Čarape izrađujemo od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i uzorci koji prate modne trendove, performanse su koje udovoljavaju i zahtjevnim europskim standardima.
Proces proizvodnje odvija se na vrhunskim strojevima najnovije generacije.

FIS - Brend Eko FIS Vlašić

Eko FIS Vlašić

Sportsko – rekreativni kompleks EKO – FIS Vlašić za goste je otvoren kroz cijelu godinu. Sadržajno bogato osmišljen, privlači ljubitelje prirode i zimi i ljeti. Pored tradicije planinskog izletišta, ovaj kompleks uz ski staze i liftove nudi i brojne prateće rekreativne sadržaje.  Svojim gostima možemo ponuditi apsolutni mir i odmor. Za istinske zaljubljenike u prirodu dolazak na Eko-FIS Vlašić je pun pogodak!

FIS - Brend FIS Home

FIS Home

Prateći potrebe i poštujući visoke standarde kvaliteta, Kompanija FIS na tržište je plasirala i brend FIS HOME.
Širok asortiman posteljnog rublja,jorgana i jastuka kao i ugostiteljskog tekstila je predstavljamo kao ”crveni ”FIS HOME, dok su moderne linije slavina za domaćinstvo i boje za unutarnje zidove naš ”plavi ” FIS HOME.