Uređaj za uklanjanje dlačica BRI953/00 Lumea Philips

Uživajte u 6 mjeseci glatke kože bez dlačica* 3 pametna nastavka – za optimalne rezultate S tehnologijom SenselQ Precizna područja, tijelo, lice Uz senzor SmartSkin Uporaba s kablom ili bežično Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje […]

1,019.00 KM
Šifra: K345127

Opis

Uživajte u 6 mjeseci glatke kože bez dlačica*
3 pametna nastavka – za optimalne rezultate
S tehnologijom SenselQ
Precizna područja, tijelo, lice
Uz senzor SmartSkin
Uporaba s kablom ili bežično

Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima
IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice, potičući prelazak folikula dlake u fazu mirovanja. To za posljedicu ima postepeno smanjenje količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Tretman za sprječavanje ponovnog rasta dlačica siguran je i nježan, čak i na osjetljivim područjima. Lumea tvrtke Philips klinički je testirana i razvijena u suradnji s dermatolozima kako bi osigurala jednostavan i učinkovit tretman kod kuće.

Dokazano nježan i učinkovit tretman
Objektivne studije dokazuju uklanjanje dlačica do 92 % nakon ovih tretmana**. Prva četiri tretmana obavite svaka dva tjedna, a sljedećih osam tretmana svaka četiri tjedna. Nakon 12 tretmana možete uživati šest mjeseci u glatkoj koži bez dlačica*.

Pogodan za široku lepezu tipova dlačica i kože
Philips Lumea Prestige učinkovit je na raznim tipovima dlačica i kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na boji tena od vrlo bijelog do tamnosmeđeg. IPL-u je potreban kontrast između pigmenta boje dlačica i pigmenta boje tena, stoga se (kao ni s drugim tretmanima IPL-om) Lumea ne može upotrebljavati za tretman bijelih, sijedih, svijetloplavih ili crvenih dlačica. A nije prikladan ni za vrlo tamnu kožu.

Tehnologija SenseIQ za personalizirano uklanjanje dlačica
Osjeti. Lumein senzor SmartSkin otkriva boju vašeg tena te naznačuje najudobniju postavku svjetlosti za vas. Prilagođava. Pametni nastavci prilagođavaju programe osmišljene za svako područje tijela. Brine. Razvijen u suradnji s dermatolozima, a nadahnut vama za nježno, dugotrajno uklanjanje dlačica, čak i na osjetljivim područjima***.

Pametni nastavci prilagođavaju programe za svako područje tijela
Vaše je tijelo jedinstveno. Pa biste sa svojom kožom, oblinama i konturama trebali i postupati na jedinstven način. Nastavci za cijelo tijelo aparata Lumea oblikovani su tako da savršeno pristaju svakoj oblini, a programi su prilagođeni za svako područje tijela. Prozori za tretiranje osmišljeni su za maksimalno povećanje doticaja s vašom kožom kako bi osigurali da svjetlost ne pobjegne te tako omogućili učinkovite i nježne tretmane čak i na delikatnim ili osjetljivim područjima.

Precizni nastavak za bikini područje i pazuha
Ovaj pametni precizni nastavak srednje je veličine s prozorom površine 3 cm2 za precizno obuhvaćanje bikini područja i područja ispod pazuha. Zaobljeni dizajn tijesno prati obrise vašeg tijela u cilju maksimalnog doticaja s kožom. Kada se pričvrsti pritiskom na uređaj, nastavak pokreće prilagođeni program tim područjima tijela.

Nastavak za tijelo sa zaobljenim dizajnom
Ovaj pametni nastavak za tijelo ima najveći prozor za tretman od 4,1 cm2, pa je savršen za brzi tretman velikih područja tijela, kao što su noge, ruke i trbuh. Dizajn zaobljen prema unutra precizno prati obline tijela radi postizanja maksimalnog dodira s kožom. Kada se pričvrsti pritiskom, nastavak pokreće prilagođeni program posebno za to područje tijela. 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama****.

Precizni nastavak za lice s dodatnim filtrom
Ovaj je nastavak za lice promišljeno osmišljen kako bi imao mali, ravni prozor površine 2 cm2 kako biste učinkovito i nježno mogli uklanjati dlačice sa svog lica. Idealan za nausnicu, bradu ili liniju čeljusti, ovaj nastavak ima u sebi integriran i dodatni filtar. Kada se stavi na uređaj, ovaj pametni nastavak automatski prilagođava tretman svjetlom vašem licu. 84 % žena zadovoljno je uklanjanjem dlačica s lica****.

Uz senzor SmartSkin
Philips Lumea Prestige s tehnologijom SenseIQ ima pet postavki svjetlosti koje je lako odabrati. Senzor SmartSkin otkriva boju vašeg tena, a potom naznačuje najudobniju postavku svjetlosti za bilo koje područje koje tretirate.

Upotrebljavajte bežično ili s kablom
Lumea Prestige jedini je bežični IPL aparat, pa njime možete lako tretirati teško pristupačna područja tijela, a da pritom kabl ne ometa ni vaš doseg niti kut. Osim toga, činjenica da je bežičan znači da možete zgodno tretirati dlačice na svojem tijelu bilo gdje u vašem domu.

Aplikacija Lumea IPL. S vama pri svakom koraku
Besplatna aplikacija Lumea IPL olakšava postizanje cilja od do šest mjeseci dugotrajno glatke kože*, a sve iz udobnosti vašeg doma. Na svakom koraku ova vam intuitivna aplikacija može pomoći savjetima o tehnici, a njezini personalizirani programi tretmana i prilagodljivo zakazivanje vremena upravljaju vašim idealnim trenucima za tretman. Pa ćete biti spremni na najbrži mogući način.

Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova
Philips Lumea cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakirate. Nema zamjenskih dijelova, ne zahtijeva ponovno punjenje ni gelove, a nije potrebna čak ni zamjenska žarulja.