Sušilica rublja DV70M5020QW/LE Samsung

Energija A++ Tehnologija toplinske pumpe nudi učinkovitiji, isplativiji i nježniji način sušenja odjeće. Energetska ocjena A++, troši puno manje snage. Suho s manje energije. Sustav OptimalDry™ inteligentan je sustav sušenja sa senzorima za čišćenje za vlagu, temperaturu i izmjenu topline. Stalno prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat te istovremeno štiti odjeću od oštećenja te koristi […]

1,199.00 KM
Šifra: K105052

Opis

Energija A++
Tehnologija toplinske pumpe nudi učinkovitiji, isplativiji i nježniji način sušenja odjeće. Energetska ocjena A++, troši puno manje snage.

Suho s manje energije.
Sustav OptimalDry™ inteligentan je sustav sušenja sa senzorima za čišćenje za vlagu, temperaturu i izmjenu topline. Stalno prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat te istovremeno štiti odjeću od oštećenja te koristi manje energije.

Poboljšano filtriranje
Napredni 2-u-1 filtar ima filtar s mrežicom s dva sloja pa nema potrebe za filtrom za razmjenu topline, čime se održavaju optimalne značajke sušenja. Dva alarma podsjećaju vas kada filtar i izmjenjivač topline trebaju čišćenje.

Provjera razine vode
Indikator spremnika za vodu jednostavno je mjerilo na prednjoj strani koje vam pokazuje koliko je kondenzirane vode iscijeđeno iz odjeće. Možete brzo vidjeti treba li spremnik za vodu isprazniti prije nego što opet pokrenete perilicu.

Suho unutar 35 min.
Ciklus Quick Dry 35’ suši malu količinu odjeće koja je spremna za nošenje za samo 35 minuta. Može sigurno osušiti nekoliko predmeta pa se puno manje čeka.

Lako rješavanje problema
Smart Check automatski sustav praćenja greški otkriva i dijagnosticira probleme i pruža jednostavna rješenja problema uporabom aplikacije za pametni telefon*. Štedi vam vrijeme i novac koji biste potrošili na moguće visoke račune za popravak.