Perilica rublja WW90M741NOA/LE Samsung

Perilica je omogućuje intenzivno uklanjanje mrlja. Odlikuje ju Bubble Soak Technology koja jednostavnim pritiskom gumba pomaže u uklanjanju neugodnih i tvrdokornih mrlja. Posebno zaprljano rublje temeljito je natopljeno mjehurićima, dok oni oslobađaju mrlje i učinkovitije ih uklanjaju. Perilica ima dodatnu funkciju Eco Drum Clean+ koja učinkovito čisti unutrašnjost perilice i uklanja do 99,9% bakterija. Time […]

1,899.00 KM
Šifra: K100455

Opis

Perilica je omogućuje intenzivno uklanjanje mrlja. Odlikuje ju Bubble Soak Technology koja jednostavnim pritiskom gumba pomaže u uklanjanju neugodnih i tvrdokornih mrlja. Posebno zaprljano rublje temeljito je natopljeno mjehurićima, dok oni oslobađaju mrlje i učinkovitije ih uklanjaju. Perilica ima dodatnu funkciju Eco Drum Clean+ koja učinkovito čisti unutrašnjost perilice i uklanja do 99,9% bakterija. Time se sprječava stvaranje neugodnih mirisa bez uporabe agresivnih kemikalija. Stroj za pranje rublja koristi invertni motor, koji osigurava tihi i snažniji rad. Za izvrsno osvjetljenje, ugrađena je praktična žarulja u bubnju, s pretincem StayClean za još bolje ispiranje deterdženta. Za smanjenje kamenca brine keramički grijač.

AddWash
Perilica rublja Samsung WW90M741NOA/LE energetskog razreda A+++ ima kapacitet pranja do 9 kilograma. Karakterizira ju inovativna značajka AddWash koja omogućuje jednostavno i brzo dodavanje zaboravljene odjeće kada ste već počeli ciklus pranja. Možete umetnuti ručno opranu odjeću za koju želite da perilica ispere ili ocijedi i možete dodati veću količinu omekšivača.

AddWash funkcija za dodavanje odjeće
Eco Bubble
Odlikuje se revolucionarnom tehnologijom Eco Bubble koja prije početka ciklusa pranja miješa deterdžent sa zrakom i vodom, čime se stvaraju mjehurići za čišćenje koji
prodiru u tkaninu brže od koncentriranog deterdženta. Zahvaljujući ovoj naprednoj Samsung tehnologiji, odjeća se može prati u hladnijoj vodi (15°C) jednako učinkovito kao i u toploj, uz uštedu energije i novca.

QuickDrive
Pomoću QuickDrive funkcije smanjit ćete vrijeme pranja na 50% i zadržati istu učinkovitost pranja pri nižoj potrošnji energije od 20%. Ima posebno dizajniran Q-Drum bubanj. Sastoji se od glavnog bubnja i ploče na stražnjoj strani. Rotiraju se samostalno, što osigurava dinamično kretanje rublja i brže i učinkovitije pranje. Novi oblik bubnja omogućit će veći protok vode s kapilarnim sustavom rada.

QuickDrive
Samsung Q-rator
Pomoću aplikacije Laundry Recipe lako ćete pronaći optimalni program pranja za svaku vrstu rublja. Dostupna je za sve Android i iPhone uređaje. Pomoću funkcije Laundry Planner možete prilagoditi vrijeme pranja i optimizirati svoj osobni raspored. Sadrži i HomeCare Wizard, koji će perilicu ostaviti u optimalnom stanju. Otkriva probleme i omogućuje brzo rješavanje na daljinu.