Parna postaja HI5916/20 Philips

Brže peglanje Uz dodatnu paru Tlak pumpe od maksimalno 5 bara Odvojivi spremnik za vodu od 1,1 l Mlaz pare od 180 g Odvojivi spremnik za vodu od 1,1 l Spremnik za vodu možete lako odvojiti i napuniti pod mlazom vode. Veliki otvor omogućava brzo punjenje. Spremnik za vodu kapaciteta 1,1 l omogućava neprekidno peglanje […]

199.00 KM
Šifra: K270410

Opis

Brže peglanje
Uz dodatnu paru
Tlak pumpe od maksimalno 5 bara
Odvojivi spremnik za vodu od 1,1 l
Mlaz pare od 180 g

Odvojivi spremnik za vodu od 1,1 l
Spremnik za vodu možete lako odvojiti i napuniti pod mlazom vode. Veliki otvor omogućava brzo punjenje. Spremnik za vodu kapaciteta 1,1 l omogućava neprekidno peglanje do 2 sata bez dopunjavanja.

Priložen je spremnik Calc-Clean – nema dodatnih spremnika niti troškova
Naš ugrađeni sustav za uklanjanje kamenca Smart Calc Clean podsjetit će vas kada bude potrebno ukloniti kamenac. Obuhvaća spremnik koji olakšava uklanjanje kamenca. To znači da nisu potrebni dodatni spremnici i da nema dodatnih troškova.

Snažna para za vrhunsko uklanjanje nabora
Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama. Gledajte kako tvrdokorni nabori nestaju kada jednom primijenite dodatnu količinu pare tamo gdje je potrebna. Ta dodatna para savršena je i za okomitu primjenu pare radi osvježavanja odjeće i zavjesa.

Lagano i kompaktno za laku upotrebu i spremanje
Lagana, kompaktna veličina savršena je za spremanje i praktično pristaje daski za peglanje. Ekskluzivna tehnologija ProVelocity omogućuje da naši generatori budu manji i kompaktniji nego ikada.

Keramičko stopalo za peglanje osigurava izdržljivost i lako klizenje
Naše izdržljivo keramičko stopalo za peglanje dobro klizi po svim odjevnim predmetima. Ne lijepi se, otporno je na grebanje i lako se održava čistim.