Lumea Prestige IPL – uređaj za uklanjanje dlačica BRI956/00 Philips

Iskusite glatkoću bez dlačica do 8 tjedana*

1,149.00 KM
Brend: Šifra: K345115

Opis

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Iskusite glatkoću bez dlačica do 8 tjedana*

Jedinstveni nastavci dizajnirani za optimalne rezultate

  • S jedinstvenim zaobljenim nastavcima
  • Pazusi, bikini zona, tijelo, lice
  • Uz senzor SmartSkin
  • Uporaba s kabelom ili bežično

Razvijeno iz profesionalne IPL tehnologije, u suradnji s dermatolozima

Razvijeno iz profesionalne IPL tehnologije, u suradnji s dermatolozima Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju utemeljenu na IPL svjetlu (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica. Nježni svjetlosni impulsi primjenjuju se na korijen dlačica i, nakon nekoliko tretmana, sprječavaju ponovni rast dlačica. IPL tehnologija dostupna je u specijaliziranim salonima od 1997. godine. Philips Lumea, nastala iz te profesionalne IPL tehnologije, omogućuje vam lako i učinkovito provođenje tretmana uklanjanja dlačica kod kuće. Philips Lumea Prestige vrhunac je 14 godina istraživanja i razvoja, u suradnji s vodećim dermatolozima.

Dokazana učinkovitost

Dokazana učinkovitost Objektivne studije pokazuju značajno smanjenje dlačica u samo 3 do 4 tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman svaka 4 do 8 tjedana. – Kako biste povećali sliku, pritisnite sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice.

Pogodan za razne tipove dlačica i kože

Pogodan za razne tipove dlačica i kože Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

Jedinstveno zaobljeni nastavci za različita područja tijela

Jedinstveno zaobljeni nastavci za različita područja tijela Budući da je svako područje tijela jedinstveno, Philips Lumea Prestige jedini je uređaj s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličinom prozorčića i filtara. Ovaj Philips Lumea Prestige pruža specijalizirane tretmane za tijelo (noge, ruke, trbuh), lice (gornja usna, brada), bikini zonu i pazuhe.

Nastavak za bikini zonu, zaobljen, s prozirnim filtrom za bikini zonu

Nastavak za bikini zonu, zaobljen, s prozirnim filtrom za bikini zonu Posebno je dizajniran za učinkovito tretiranje dlačica bikini zone. Zaobljen je i ima dodatni prozirni filtar. Dlačice na tom području obično su jače i deblje od dlačica na nogama – veličina prozora je 3 cm2. 78 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na bikini području.***

Nastavak za tijelo velik je i zaobljen prema unutra – za veća područja

Nastavak za tijelo velik je i zaobljen prema unutra – za veća područja Nastavak je velik i zaobljen prema unutra kako bi pratio konture tijela, učinkovito pokrivajući područja kao što su noge, ruke, trbuh. Osim toga, omogućuje brzo tretiranje većih područja tijela zahvaljujući najvećem prozoru za tretiranje (veličina prozora 4,1 cm2). 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama.***