Depilator BRE605/00 Philips

Naša najbrža epilacija čak i kada su u pitanju najtanje dlačice Čvrsto hvata čak i najtanje dlačice Za noge i tijelo Keramički diskovi hvataju tanke dlačice Bežičan i s punjivom baterijom Epilacijska glava od jedinstvenog keramičkog materijala za bolje držanje Naša epilacijska glava jedinstvena je jer je napravljena od keramičke površine naglašene teksture koja nježno […]

125.00 KM
Šifra: K345123

Opis

Naša najbrža epilacija čak i kada su u pitanju najtanje dlačice
Čvrsto hvata čak i najtanje dlačice
Za noge i tijelo
Keramički diskovi hvataju tanke dlačice
Bežičan i s punjivom baterijom

Epilacijska glava od jedinstvenog keramičkog materijala za bolje držanje
Naša epilacijska glava jedinstvena je jer je napravljena od keramičke površine naglašene teksture koja nježno vadi i najtanje dlačice, kao i dlačice 4x kraće nego što se to može postići voskom. Sada je i rotacija diska brža nego ikada prije (2200 okr./min), za naše najbrže uklanjanje dlačica.

Izuzetno široka glava epilatora pokriva veće područje kože sa svakim potezom pa se dlačice uklanjaju brže.

Prvi epilator s drškom u obliku slova S
Ergonomska drška u obliku slova S omogućava jednostavno upravljanje, za maksimalnu kontrolu i lakše dosezanje svih površina tijela prirodnim i preciznim pokretima.

Bežična mokra i suha upotreba – u kadi ili pod tušem
Dizajniran je s protukliznom drškom, što ga čini idealnim za upotrebu s vodom. Omogućuje ugodniji, nježniji doživljaj pod tušem ili u kadi. Možete ga praktično upotrebljavati bez kabla.

Opti-light pomaže pri lociranju i uklanjanju čak i problematičnih dlačica